Qui som

El Consell d’Infants és un òrgan de participació format per nens i nenes de 5è i 6è que representem a tots els infants de Castellar del Vallès.
La nostra funció és recollir les opinions, les idees, les propostes, les queixes…dels infants de Castellar i fer-les arribar als adults i, en especial, a l’Ajuntament.

El Consell d’Infants serveix per:
– Fer un municipi adaptat aAfegeix les necessitats dels infants
– Fomentar la participació dels infants en els afers del municipi
– Millorar la ciutat incorporant els punts de vista dels nens i les nenes
– Que els infants coneguem el nostre municipi
– Que els infants descobrim el funcionament de les institucions democràtiques i, en especial, de l’Ajuntament.

La nostra feina consisteix en escollir un tema cada any per parlar-ne i fer propostes. A les trobades del Consell d’Infants debatrem sobre aquest i altres temes que ens interessen per millorar el nostre poble.
Recollim les propostes que ens arriben, busquem informació i fem arribar propostes concretes a l’Ajuntament.Aquestes trobades les fem un cop al mes, aproximadament, a Ca l’Albeola (dijous a la tarda de 17.30h a 19.00h). Al mes de maig els representants exposem les nostres propostes a l’Alcalde i als regidors per tal que les tinguin en compte.

A la pàgina web de l’Ajuntament trobaràs més informació del que hem anat fent des de que es va crear el Consell d’Infants (curs 2009-2010):

http://www.castellarvalles.cat/39604/minisite

 

Comparteix..