La FDMMA

Ahir a la tarda, la Plaça Major es va omplir de nens i nenes amb ganes de participar del mercat d’intercanvi, dels tallers, dels jocs, de la paradeta de venda d’objectes de material reciclat i de la gravació de vídeos. Tot i que va ser una tarda cansada (els representants del Consell vam començar a preparar-ho tot a les 15h) vam acabar molt contents de veure tanta participació.

Per cert! A la paradeta de venda d’objectes de material reciclat es van fer 56,20€! Els diners es destinaran a comprar un arbre que es plantarà en una plaça de Castellar. Des de Jardineria de l’Ajuntament ens han dit que és millor esperar a la tardor per plantar l’arbre. Per tant, aquest serà el primer tema del Consell d’Infants el curs vinent: on, quan i com organitzem la plantada.

També volem aprofitar el blog per donar les gràcies a totes les persones que heu col·laborat a la FDMMA!

Us deixem algunes fotos i la notícia de l’Actual digital. Ben aviat podreu veure els vídeos de la festa, també.

IMG_20140605_175059IMG_20140605_174925

Aquí teniu l’enllaç a la notícia de l’Actual:

http://www.lactual.cat/cat/notices/2014/06/el_consell_d_infants_tanca_el_curs_amb_una_multitudinaria_festa_del_medi_ambient_14663.php

IMG_20140605_175215

 

Comparteix..