20N: El dia universal de la Infància!

El 20 de novembre del 1959 es va signar la Declaració Universal dels Drets dels Infants. El 20 de novembre del 1989 es va adoptar la Convenció dels Drets de l’infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides que té com a principis bàsics la no discriminació dels infants, la defensa del millor interès de l’infant, el dret a la vida, a la supervivència i al desenvolupament i el respecte per les seves opinions.

http://www20.gencat.cat/docs/dasc/03Ambits%20tematics/07Infanciaiadolescencia/Observatori%20drets%20infancia/destacats%20columna%20dreta/Convencio_drets_infancia.pdf

I el 20 de novembre del 2014 es constituirà al Palau de Pedralbes de Barcelona el CNIAC (Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya). I nosaltres hi serem! 😉

logo drets

Comparteix..