Les colònies del CNIAC

Del 17 al 19 d’octubre els representants del CNIAC es trobaran a la casa de colònies Torre Ametller de cabrera de Mar. La Àlex Marta i l’Andrea Val hi aniran en representació del Consell d’Infants de Castellar.

És la segona vegada que el CNIAC fa una trobada de tres dies com aquesta. La primera va ser l’octubre de l’any passat i la valoració va ser tan positiva que han proposat poder-la repetir aquest any.

Els objectius de les colònies són poder acollir d’una manera més propera als nous vocals del CNIAC, compartir el treball realitzat pel CNIAC, preparar l’assemblea de finals d’any, elaborar i consensuar el Reglament de Règim Intern i recollir les propostes dels consells d’infants territorials sobre com difondre la Convenció dels Drets dels Infants a tot Catalunya.

L’Andrea i la Àlex ens passaran la informació de tot el que treballin a les colònies i ja ho anirem penjant. Bones colònies! 😉

Comparteix..