Presentació dels pressupostos participatius

Aquest any, el Consell d’Infants que és un òrgan de participació que fpresentació pressupostosunciona a Castellar des del 2009 i que vehicula la participació dels nens i nenes de primària, ha proposat incloure més jocs adequats per a nens i nenes no tan petits algun d’ells apte per a infants amb diversitat funcional.

Els jocs dels parcs estan molt dirigits a un públic infantil i nosaltres també volem poder disfrutar d’aquests espais públics.

Per això hem proposat comprar i instal·lar un bote-bote, una tirolina, una olla basculant i una aranya. Aquestes estructures s’instal·larien a la Plaça del Mirador, a la Calissó i a la Catalunya. El que es demana és que les ubicacions siguin cèntriques. Aquestes estructures i la seva instal·lació costa uns 40000€.

Aprofitem aquesta ocasió per demanar-vos que els infants tinguem el dret de poder votar en els pressupostos participatius, aquests i els que vinguin, ja que considerem injust el fet de poder presentar un projecte i no poder votar.

A més, molts dels destinataris dels projectes que s’han presentat som nosaltres i a la gent més adulta li interessen altres coses i és molt complicat que la nostra proposta sigui escollida.

Els hi agraïm que hagin escoltat les nostres propostes,

El consell d’infants

Comparteix..