Pla Local d’Infància i Adolescència

L’última trobada del Consell d’Infants va ser una mica diferent a la resta perquè vam tenir una visita. La Clàudia i la Bruna de Xarxa consultors van venir a explicar-nos que estan treballant per fer el PLIA (Pla Local d’Infància i Adolescència). Us expliquem què és un Pla Local i us deixem algunes imatges de la trobada.

Què és el PLIA?

L’Ajuntament de Castellar del Vallès està fent el seu primer Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA). Aquest pla ens ha d’ajudar a conèixer quina és la situació dels infants i els joves de Castellar i a decidir quines accions es fan per que Castellar sigui un municipi amic dels nens i dels joves. Per fer el PLIA és molt important tenir en compte el que pensen els infants i els joves. Per això, des del Consell d’Infants, es va fer un taller per dir el que ens agradava i el que no, i per fer propostes de les coses que ens agradaria que es fessin a Castellar. El que vam fer va ser una primera pluja d’idees, i ens hem de tornar a reunir un altre cop per treballar aquestes propostes.

plia5 plia4 plia3 plia2 plia1

 

Comparteix..