Acta i fotos de la 1a trobada

Trobada del dijous 15 d’octubre de 2015, de 17.30h a 19.00h a Ca l’Alberola

Assistents: Sònia i Jana de l’Emili Carles Tolrà; Manuel, Bruno, Jordi i Nayra del Sant Esteve; Mireia, Judit i Paula del Mestre Pla; Aina i Bernat de La Immaculada; Edgar, Lluís, Andrea i Masha de El Sol i la Lluna; Javier del Casal; Martina i Gerard del Joan Blanquer. La Àlex del Bonavista va avisar que no podria venir perquè estava de colònies

IMG_20151015_181648-minIMG_20151015_181642-min

 

 

 

 

Desenvolupament de la trobada:

– Joc de presentació: Ens vam posar per parelles i vam parlar una estoneta amb el nostre company/a. No volíem saber només l’edat i l’escola… també què és el que li agrada més de menjar, les aficions, nombre de germans…Es tractava de descobrir coses de l’altre que no sabíem. Després fem una ronda de presentacions i cadascú va presentar al seu company/a de la seva dreta.

– Consell d’Infants: Vam començar demanant als representants nous què en sabien del Consell d’Infants. Hi havia de tot…qui sabia molt bé on anava i qui no ho sabia gaire… Els representants que repetien del curs passat van explicar què fem al Consell, com ens organitzem i quina és la tasca dels representants.

– El representant ideal: Després d’explicar quina és la tasca dels representants vam IMG_20151015_184510-minveure que hi havia una sèrie de qualitats que estaria bé que tinguéssim per ser bons i bones representants. Ningú és perfecte…però, després de parlar-ho en grups i posar-ho en comú sobre el cos del Lluís resseguit en un paper d’embalar, vam dir que havia de ser:

 

 

 

 

Generosa, Creativa, Que tingui idees, Que escolti, solidari, respectuós, Treballador, Responsable, Amable, Que tingui interès, Que miri per tothom, Divertida, Que cuidi el poble, Que tingui un bon cor, Que sàpiga explicar bé, Que estigui informat/da, Oberta a suggeriments, Respectuós, Participativa.

– Revisar el calendari i distribuir els dies de Ràdio: Vam repassar el calendari i explicar com ens organitzàvem per anar a la Ràdio (mirar a l’agenda del blog). Com que no hi podem anar tots junts/es i tenim 8 dies reservats per anar a la Ràdio vam distribuir un dia per cada escola. Els primers d’anar-hi són els de El Sol i la Lluna. A les 12.30h la Mercè els recull a l’escola per anar a la ràdio i els torna a acompanyar si van a dinar a l’escola.

Vam explicar una mica que la propera trobada és l’acte de constitució i que vindrà l’Alcalde i regidors/es. Mitja hora abans hi haurà la reunió amb les famílies dels representants perquè els hi puguem explicar el projecte. Vam quedar que mirarien la pàgina web de l’Ajuntament perquè la farem servir de suport el dia de la reunió de pares i mares.

Vam mirar el blog del Consell i vam pensar com podria ser més participatiu. D’entrada, vam quedar que el mirarien amb els seus companys/es de classe.

– CNIAC (Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència de Catalunya): Vam explicar una mica en què consisteix el CNIAC i que les nostres representants, l’Andrea i la Àlex, aniran de colònies aquest cap de setmana amb els representants del CNIAC. A la propera trobada ens explicaran com ha anat.

– Encàrrec Castellar antic, FDMMA, jornades esportives: Els representants es van explicar les activitats organitzades (Festa del Medi Ambient) o co-organitzades (Jornades esportives) pel Consell d’Infants, així com l’encàrrec que va quedar a mitges el curs passat i que aquest any acabarem.

IMG_20151015_183613-min

IMG_20151015_185608-min

 

 

Comparteix..