Trobada del Consell

Ahir vam fer la primera trobada del 2016. Aquí teniu l’acta:

Ordre del dia:

– Recollir propostes,suggeriments i queixes

-Castellar antic: com tenim la guia, quines fitxes ens falten i propostes de format

 Assistents:

Sònia i Jana de l’Emili Carles Tolrà; Manuel, Bruno, Jordi i Nayra del Sant Esteve; Thais, Judit i Paula del Mestre Pla; Aina, Bernat i Mireia de La Immaculada; Edgar, Nicolle, Alba i Masha de El Sol i la Lluna; Javier i Maria del Casal; Martina i Gerard del Joan Blanquer; Naiara del Bonavista.

 Desenvolupament de la trobada:

Com que alguns representants han recollit queixes i suggeriments dels seus companys de classe decidim començar la trobada parlant d’això i deixar el tema de castellar antic per després.

–      Elevar el pas de peatons del carrer del Molí perquè els cotxes no corrin tant

–      Tornar a posar el bote-bote de la Plaça Major

–      Arreglar la vorera del carrer Jaume I, del catorze d’abril i del carrer Llívia de l’Airesol D

–      Arreglar l’asfaltat del carrer Francesc Layret

–      Mirar si es podria ampliar la vorera del carrer St Sebastià

–      Posar pilones als carrers de prop de les escoles perquè els cotxes no hi aparquin a sobre dificultant la mobilitat dels nens i nenes.

–      Skate park: preocupa el tema del material que estan fent servir per arreglar-lo. Volen saber si es faran mal i si han pensat com protegir els cantos.

–      Posar més llum a la plaça Miranda (no estem segures de si està arreglat o no)

–      Revisar els contenidors que tapen la visibilitat

–      Caques de gos: segueixen sent un problema. Des del Consell s’han fet dues campanyes de sensibilització. Decidim que mitja hora abans de plegar farem vídeos gravats amb el mòbil per penjar-los al blog.

–      Al carrer Alguer hi acostuma a haver problemes amb els contenidors, caldria buidar-los més sovint o posar-ne algun més a la zona.

Com que tenim molts temes de manteniment de la via pública preguntarem si pot venir algun regidor o tècnic a la propera trobada per comentar-li.

–      Castellar antic:

Tenim les fitxes del Joan Blanquer, del Casal, del Bonavista i d’un curs del Sant Esteve. Hi ha algun representant que no té les fitxes de patrimoni. Les reenviarem als centres que no les tinguin.

Es decideix que estaria bé fer un format llibret per les escoles, biblioteca…i que sortís la guia de patrimoni com a suplement de l’Actual.

–      Ràdio: dimecres que ve hi van les representants del Mestre Pla.

Comparteix..