Activitat PLIA a l’escola

Aquí teniu l’activitat que hem proposat a les escoles per treballar pel Pla Local d’Infància i Adolescència.

A partir de la pluja d’idees que es va fer a la trobada del Consell es proposa que cada grup classe triï un dels blocs següents: educació, salut + esports, cultura i lleure + participació i espai públic. Una escola no hauria de repetir blocs, de manera que un centre de doble línia treballaria els 4 blocs (un a 5èA, 5èB, 6èA i 6èB) i una escola d’una línia en treballaria dos (un amb els alumnes de 5è i un altre de diferent amb els de 6è). D’aquesta manera ens assegurem que recollim opinions de tots els àmbits.

A la trobada del 23 de febrer tornaran a venir la Clàudia i la Bruna de la Consultoria i posarem en comú la feina feta a totes les escoles. Moltes gràcies!

Activitat PLIA a l’escola

 

Comparteix..