Proposta A3. Rocòdrom per infants a la plaça

 

Proposant:

Consell d’Infants

Descripció de la proposta:

Es proposa instal·lar, en una plaça del municipi, dos rocòdroms amb forma de vocal. Són estructures de fusta amb un folrat exterior amb làmines de fibra de vidre i preses d’escalada homologades. El Consell d’Infants vol acabar de decidir les lletres i els espais on col·locar-les.

Justificació:

El Consell proposa la compra i instal·lació dels dos rocòdroms després de treballar els pressupostos en una de les seves trobades i de recollir les aportacions dels companys i companyes de l’escola. La proposta està pensada per a infants més grans, tenint en compte que els elements de joc de les places públiques acostumen a dirigir-se a nens/es més petits/es.

Destinataris:

Tota la ciutadania.

Pressupost:

10.000 euros

Comparteix..