Proposta B7, millora de la seguretat per a la mobilitat en bicicleta

B7. Millora de la seguretat per a la mobilitat en bicicleta

Proposant:

Consell d’Infants

Descripció de la proposta:

Es proposa la creació d’un carril bici segregat que permeti arribar a l’escola Mestre Pla per la ronda de manera segura. A més, es proposa millorar la senyalització de la possibilitat de circular en bicicleta pel nucli urbà, especialment per les zones 20 i 30, de manera que es pugui accedir al carril bici de la ronda també amb seguretat.

Justificació:

El Consell d’Infants va participar el curs 2010-2011 en l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana. Des d’aleshores els infants sempre han mostrat inquietud per millorar la mobilitat en bicicleta, de manera que la puguin utilitzar amb seguretat en els seus desplaçaments diaris. D’altra banda, l’habilitació de l’escola Mestre Pla com a centre per a l’alumnat de 1r d’ESO ha generat una nova necessitat de mobilitat a un espai més allunyat del nucli urbà. La distància que hi ha és adient per a fomentar la mobilitat en bicicleta.

Destinataris:

Tota la població.

Pressupost:

50.000 euros

Comparteix..