1a trobada del Consell

ACTA DE LA TROBADA DEL CONSELL D’INFANTS 19 d’octubre, sala Valls Areny del Mirador

 

Assistents: Eva Masaguer i Maria Pèlachs Vera de l’Emili Carles-Tolrà; Dalmau Llobet, Martina Vives, Joana Molins Val, Marcel Serrano Ferraz de El Sol i la Lluna; Clara Alba Martí i Júlia Andrés Alonso del Joan Blanquer; Judith Alier, Hector Cañones, Adrià Moya Bahamonte del Bonavista; Iris Aznar, Laura Sorolla, Berta Fajardo Iglesias del Mestre Pla; Zoe Tello del Sant Esteve; Júlia Gallardo de Fedac Castellar, Mercè Costa i Paula Domínguez (dinamitzadores)

Reunió:

Carpeta:

Quan arribem agafem una carpeta i hi posem una llibreta i un boli, el calendari de trobades i el full d’autorització que hem de tornar signat a la propera trobada.

Vídeo:

Provem de passar un vídeo sobre què és el Consell d’Infants i el CNIAC

Jocs de presentació:

  1. Ens assegurem de que coneixem als companys/es del Consell d’Infants de la nostra escola més enllà del seu nom. Quin és el seu color preferit? I el seu menjar preferit? Què fan al seu temps lliure? Tenen germans/es?
  2. Més enllà dels companys/es de l’escola… a qui coneixem de fora de l’escola? Ens posem en grups, ens tornem a presentar i després ho posem en comú.

Activitats:

Ens dividim en grups petits i fem diferents activitats:

    1. Castellar J i Castellar L. Fem llistes del que ens agrada i del que no ens agrada de Castellar. Ho penjarem a l’acte de Constitució per explicar-ho a l’alcalde i regidors/es.
    2. Escrivim una característica que creiem que hauríem de tenir per ser bons representants.
    3. Juguem al memory dels drets dels infants d’Unicef i interpretem què volen dir les diferents il·lustracions. Pensem com podríem donar a conèixer els Drets dels Infants a tots els nens i nenes de Castellar. Decidim demanar a l’Actual que reservi una pàgina per publicar les il·lustracions la setmana el 20 de novembre.
  • Tenim un racó amb adhesius del logo del Consell dels Infants i de les il·lustracions dels drets dels infants. Retallem i decorem les llibretes i carpetes que farem servir durant tot el curs.

 

CNIAC:

Expliquem què és el CNIAC i quines són les responsabilitats dels vocals del CNIAC. Preguntem si hi ha algú interessat en formar-ne part perquè les dues representants del CNIAC de Castellar han plegat. Com que hi ha uns quants voluntaris fem un sorteig i surten la Iris i la Berta. Es trucarà a les seves famílies per explicar-ho bé.

L’Héctor va quedar tercer i la Júlia quarta, en el cas que algú no pugui són els següents de la llista.

 ACTE DE CONSTITUCIÓ:

El dia 23 ens trobarem a Ca l’Alberola perquè hi ha l’acte de Constitució del Consell. A les 17.30 ens trobarem els representants, a les 18h amb les famílies i a les 18.30h amb els polítics.

Comparteix..