Dia Mundial del Medi Ambient

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient. .

Cada any, per celebrar-lo, el Consell d’Infants organitza una festa, la Festa del Dia Mundial del Medi Ambient (FDMMA), que aquest any no ha estat possible a causa de la pandèmia del coronavirus. ? .

Tot i això, els nens i nenes del Consell d’Infants tenen un missatge per donar-nos: el medi ambient no és el mateix abans que després del confinament; moltes coses han canviat, i podem fer que aquest canvi continuï sent possible. .

El Consell d’Infants proposem: . Que reciclem més Que deixem el cotxe Que anem més a peu, en bici, en patinet Que utilitzem energies renovables Que deixem d’utilitzar plàstics Que a les botigues no hi trobem envasos d’un sol ús Que comprem a les botigues de prop de casa. . Fes-ho per nosaltres!

https://www.youtube.com/watch?v=hRD2SkVLdNo

Comparteix..