Acta de la trobada de representants, març

Consell infants imatgeTrobada del Consell d’Infants

Dia: dijous 5 de març de 2015

Hora: de 17.30h a 19.00h

Ordre del dia:

 Jornades esportives

– FDMMA

– Caques de gos

– Castellar antic

– L’Actual

Assistents:

Ton i Sònia de l’Emili Carles Tolrà

Jordi i Àlex del Bonavista

Marc, Asier, Natàlia i Jordi del Sant Esteve

Mireia i Ismael del Mestre Pla

Emily i Aina de La Immaculada.

Paula, Núria, Masha, Andrea i Carla de El Sol i la Lluna.

Javier i Paula del Casal

Andrea del Joan Blanquer.

Desenvolupament de la trobada:

Jornades esportives: l’equip de mestres d’educació física ja tenen les propostes de les proves. El 17 de març la Mercè es reunirà amb ells i a la propera trobada ens explicarà com ha anat la reunió.

FDMMA: El Jordi i la Mercè van anar a veure al dissenyador perquè ens faci els cartells. Els tindrem a mitjans de maig. Els jocs de l’aventura dels residus ja estan demanats. El taller de xapes amb roba reutilitzada també està confirmat. S’ha demanat la col·laboració a d’altres tècnics de l’Ajuntament perquè ens ajudin amb els tallers.

Caques de gos: vam quedar que repetirem la campanya perquè ho considereu molt necessari però hauríem de concretar com volem els cartells. Si en volem fer molts aniria bé que fossin en DIN-A3 com l’any passat, però hem de pensar com els volem: si hi ha d’haver algun missatge, si voleu acabar-los vosaltres com l’any passat i així tots són diferents, quina forma han de tenir….

Decideixen fer una campanya a tres bandes: amb cartells com l’any passat (es proposa que tinguin forma de bafarada de còmic), cartes als propietaris dels gossos i carta a l’Actual.

– Castellar antic: hi ha sobre la taula la proposta de fer una guia de patrimoni històric de Castellar. La idea és que la Guia sigui pensada, elaborada i utilitzada per nens/es. Per tant, a més de la informació dels elements històrics de Castellar (tipus d’edifici, període, arquitecte/autor, situació…) hi afegirem algun element lúdic a la Guia, que la faci diferent i més atractiva pels nens/es. Han sortit algunes propostes que s’haurien de concretar (fer servir codis QR, fer un joc de geolocalització…). La Mercè enviarà documentació per poder començar a treballar.

– L’Actual: Avui venia la Rocio de l’Actual a fer-nos l’entrevista i la foto per la contraportada. Com que sabiem quines preguntes ens faria hem estat una estona  consensuant les respostes, sobretot les respostes curtes (escollir un grup de música, un joc de taula….) Sortirem a l’Actual del 13 de març.

 

Comparteix..